Showing all 3 results

Show sidebar

ANTITOXIC C крема за масажа ЛИМОН

ден510.00
Маслата и кремите за масажа на козметичката куќа PRIMA KOZMETIKA се наменети за професионални салони за нега на убавината и преставуваат современи, економични и практични средства за работа. Усовршената формула овозможува продолжено проклизнување и подобар ефект на мануелна стимулација. PRIMA KOZMETIKA има во понуда високо квалитетни масла и креми за масажа, чии внимателно комбинирани состојки ефикасно делуваат на убрзување на циркулацијата, спречување на појавување на целулолит, отстранување на напнатост и ги смируваат воспалителните процеси на кожата и мускулите. Со пријатен ароматераписки мирис воспоставуваат психофизички баланс и го подигаат енергетското ниво на целото тело.

ORIENT HARMONY крема за масажа

ден510.00
Маслата и кремите за масажа на козметичката куќа PRIMA KOZMETIKA се наменети за професионални салони за нега на убавината и преставуваат современи, економични и практични средства за работа. Усовршената формула овозможува продолжено проклизнување и подобар ефект на мануелна стимулација. PRIMA KOZMETIKA има во понуда високо квалитетни масла и креми за масажа, чии внимателно комбинирани состојки ефикасно делуваат на убрзување на циркулацијата, спречување на појавување на целулолит, отстранување на напнатост и ги смируваат воспалителните процеси на кожата и мускулите. Со пријатен ароматераписки мирис воспоставуваат психофизички баланс и го подигаат енергетското ниво на целото тело.

STRESS RELIEF крема за масажа ПОРТОКАЛ

ден510.00
ИНФО STRESS RELIEF крема за масажа содржи чисто, природно етерично масло од сладок портокал, кое со својот ароматераписки ефект, го