Showing all 10 results

Show sidebar

EASY AND CALM масло за масажа ОРИЕНТ

ден620.00
Маслата за масажа на козметичката куќа PRIMA KOZMETIKA се наменети за професионални салони за нега и убавина и претставуваат современи, економични и практични производи за употреба. Унапредената формула овозможува продолжена активност и подобар ефект при мануелната стимулација. Прима козметика во својата понуда има високо квалитетни масла и креми за масажи, со внимателно комбинирани состојки кои ефикасно делуваат на забрзување на циркулацијата, спречување на појава на целулолит, ја отстрануваат напнатоста и ги смируваат воспалителните процеси на кожата и мускулите. Пријатниот аромо тераписки мирис воспоставува психофизички баланс и го подигнува енергетското ниво во целиот организам.

EKONOMIC масло за масажа ЈАГОДА И ВАНИЛА

ден490.00
Маслата за масажа во економични пакувња од 500мл, наменети се за опуштање, релаксација, детоксификација, ослободуваат стрес и напнатост. Изберете го Вашето омилено масло од неутрално, со мирис на рузмарин, јагода и ванила, спорт или лимон.

EKONOMIC масло за масажа ЛИМОН

ден490.00
Маслата за масажа во економични пакувња од 500мл, наменети се за опуштање, релаксација, детоксификација, ослободуваат стрес и напнатост. Изберете го Вашето омилено масло од неутрално, со мирис на рузмарин, јагода и ванила, спорт или лимон.

EKONOMIC масло за масажа НЕУТРАЛ

ден490.00
Маслата за масажа во економични пакувња од 500мл, наменети се за опуштање, релаксација, детоксификација, ослободуваат стрес и напнатост. Изберете го Вашето омилено масло од неутрално, со мирис на рузмарин, јагода и ванила, спорт или лимон.

EKONOMIC масло за масажа РУЗМАРИН

ден490.00
Маслата за масажа во економични пакувња од 500мл, наменети се за опуштање, релаксација, детоксификација, ослободуваат стрес и напнатост. Изберете го Вашето омилено масло од неутрално, со мирис на рузмарин, јагода и ванила, спорт или лимон.

EKONOMIC масло за масажа СПОРТ

ден620.00
Маслата за масажа во економични пакувња од 500мл, наменети се за опуштање, релаксација, детоксификација, ослободуваат стрес и напнатост. Изберете го Вашето омилено масло од неутрално, со мирис на рузмарин, јагода и ванила, спорт или лимон.

ORIENT HARMONY масло за масажа ЛАВАНДА

ден620.00
Маслата за масажа на козметичката куќа PRIMA KOZMETIKA се наменети за професионални салони за нега и убавина и претставуваат современи, економични и практични производи за употреба. Унапредената формула овозможува продолжена активност и подобар ефект при мануелната стимулација. Прима козметика во својата понуда има високо квалитетни масла и креми за масажи, со внимателно комбинирани состојки кои ефикасно делуваат на забрзување на циркулацијата, спречување на појава на целулолит, ја отстрануваат напнатоста и ги смируваат воспалителните процеси на кожата и мускулите. Пријатниот аромо тераписки мирис воспоставува психофизички баланс и го подигнува енергетското ниво во целиот организам.

PURE ENERGY масло за масажа НЕУТРАЛ

ден620.00
Маслата за масажа на козметичката куќа PRIMA KOZMETIKA се наменети за професионални салони за нега и убавина и претставуваат современи, економични и практични производи за употреба. Унапредената формула овозможува продолжена активност и подобар ефект при мануелната стимулација. Прима козметика во својата понуда има високо квалитетни масла и креми за масажи, со внимателно комбинирани состојки кои ефикасно делуваат на забрзување на циркулацијата, спречување на појава на целулолит, ја отстрануваат напнатоста и ги смируваат воспалителните процеси на кожата и мускулите. Пријатниот аромо тераписки мирис воспоставува психофизички баланс и го подигнува енергетското ниво во целиот организам.

SOUL THERAPY масло за масажа ДИВА ЈАГОДА

ден620.00
Маслата за масажа на козметичката куќа PRIMA KOZMETIKA се наменети за професионални салони за нега и убавина и претставуваат современи, економични и практични производи за употреба. Унапредената формула овозможува продолжена активност и подобар ефект при мануелната стимулација. Прима козметика во својата понуда има високо квалитетни масла и креми за масажи, со внимателно комбинирани состојки кои ефикасно делуваат на забрзување на циркулацијата, спречување на појава на целулолит, ја отстрануваат напнатоста и ги смируваат воспалителните процеси на кожата и мускулите. Пријатниот аромо тераписки мирис воспоставува психофизички баланс и го подигнува енергетското ниво во целиот организам.

STRESS RELIEF масло за масажа ПОРТОКАЛ

ден620.00
Маслата за масажа на козметичката куќа PRIMA KOZMETIKA се наменети за професионални салони за нега и убавина и претставуваат современи, економични и практични производи за употреба. Унапредената формула овозможува продолжена активност и подобар ефект при мануелната стимулација. Прима козметика во својата понуда има високо квалитетни масла и креми за масажи, со внимателно комбинирани состојки кои ефикасно делуваат на забрзување на циркулацијата, спречување на појава на целулолит, ја отстрануваат напнатоста и ги смируваат воспалителните процеси на кожата и мускулите. Пријатниот аромо тераписки мирис воспоставува психофизички баланс и го подигнува енергетското ниво во целиот организам.