Showing all 5 results

Show sidebar

START ACTIVE гел

ден800.00
Брзо смирување и ефикасно отстранување на сите видови нелагодност и напнатост во мускулите, коските и зглобниот систем предизвикани од свиткување, истегнување, невралгија, артритис, ишијас и мали спортски повреди. - Свиткување - Исчашување - Спортски повреди - Ревматски воспаленија - Артритис - Грчеви

START ACTIVE крема

ден800.00
Брзо смирување и ефикасно отстранување на сите видови нелагодност и напнатост во мускулите, коските и зглобниот систем предизвикани од свиткување, истегнување, невралгија, артритис, ишијас и мали спортски повреди. - Свиткување - Исчашување - Спортски повреди - Ревматски воспаленија - Артритис - Грчеви

SWEET SKIN крема чоколадо

ден700.00
Sweet skin колекцијата со својот неодолив мирис на чоколадо ги буди и опушта сите сетила, овозможувајќи слатко уживање во текот на целиот професионален третман. Богата е со какао и шеа путер кои интензивно ја хранат кожата. Ја хидрира и релаксира заморената кожа, давајќи и свежина и младоликост. Ја враќа неопходната цвстина правејќи ја затегната и нежна.

SWEET SKIN масло за масажа чоколадо

ден500.00
Sweet skin колекцијата со својот неодолив мирис на чоколадо ги буди и опушта сите сетила, овозможувајќи слатко уживање во текот на целиот професионален третман. Богата е со какао и шеа путер кои интензивно ја хранат кожата. Ја хидрира и релаксира заморената кожа, давајќи и свежина и младоликост. Ја враќа неопходната цвстина правејќи ја затегната и нежна.

SWEET SKIN топло чоколадо

ден850.00
Sweet skin колекцијата со својот неодолив мирис на чоколадо ги буди и опушта сите сетила, овозможувајќи слатко уживање во текот на целиот професионален третман. Богата е со какао и шеа путер кои интензивно ја хранат кожата. Ја хидрира и релаксира заморената кожа, давајќи и свежина и младоликост. Ја враќа неопходната цвстина правејќи ја затегната и нежна.