Showing all 12 results

Show sidebar

UCC Антицелулит термо гел

ден1,500.00
Прима Козметика подготви специфичен ремоделирачки третман со користење на ULTRACELL COMPLEX линијата. Оваа линија содржи неколку производи со чија комбинација и редовно користење помагаат за справување со проблемот на депонирани масни наслаги и целулит, но исто така го спречуваат појавувањето на нови. Комбинираната примена на препаратите од оваа линија, ни помага да ја третираме целулитот со различни форми и фази и да постигнеме ефекти на повеќе нивоа: видливо намалување на целулитот, намалување на масни наслаги, затегнување и затегнување на кожата, забрзување на циркулацијата и метаболизмот, елиминација на вишокот акумулирани течности и токсини во третираниот регион. Внимателно избрани состојки негуваат, регенерираат, ја зголемуваат еластичноста и дејствуваат антиинфламаторно. Линија на професионални антицелулитни препарати ULTRACELL COMPLEX - Видно го намалуваат целулитот - Елиминираат вишокот на течности и токсини - Убрзуваат циркулацијата на метаболизмот - Намалуваат масните наслаги - Затегнуваат и зацврстуваат кожата

Антицелулитен гел

ден500.00
Прима Козметика подготви специфичен ремоделирачки третман со користење на ULTRACELL COMPLEX линијата. Оваа линија содржи неколку производи со чија комбинација и редовно користење помагаат за справување со проблемот на депонирани масни наслаги и целулит, но исто така го спречуваат појавувањето на нови. Комбинираната примена на препаратите од оваа линија, ни помага да ја третираме целулитот со различни форми и фази и да постигнеме ефекти на повеќе нивоа: видливо намалување на целулитот, намалување на масни наслаги, затегнување и затегнување на кожата, забрзување на циркулацијата и метаболизмот, елиминација на вишокот акумулирани течности и токсини во третираниот регион. Внимателно избрани состојки негуваат, регенерираат, ја зголемуваат еластичноста и дејствуваат антиинфламаторно. Линија на професионални антицелулитни препарати ULTRACELL COMPLEX - Видно го намалуваат целулитот - Елиминираат вишокот на течности и токсини - Убрзуваат циркулацијата на метаболизмот - Намалуваат масните наслаги - Затегнуваат и зацврстуваат кожата

Антицелулитен крио гел

ден500.00
Прима Козметика подготви специфичен ремоделирачки третман со користење на ULTRACELL COMPLEX линијата. Оваа линија содржи неколку производи со чија комбинација и редовно користење помагаат за справување со проблемот на депонирани масни наслаги и целулит, но исто така го спречуваат појавувањето на нови. Комбинираната примена на препаратите од оваа линија, ни помага да ја третираме целулитот со различни форми и фази и да постигнеме ефекти на повеќе нивоа: видливо намалување на целулитот, намалување на масни наслаги, затегнување и затегнување на кожата, забрзување на циркулацијата и метаболизмот, елиминација на вишокот акумулирани течности и токсини во третираниот регион. Внимателно избрани состојки негуваат, регенерираат, ја зголемуваат еластичноста и дејствуваат антиинфламаторно. Линија на професионални антицелулитни препарати ULTRACELL COMPLEX - Видно го намалуваат целулитот - Елиминираат вишокот на течности и токсини - Убрзуваат циркулацијата на метаболизмот - Намалуваат масните наслаги - Затегнуваат и зацврстуваат кожата

Антицелулитен пилинг крем

ден700.00
Прима Козметика подготви специфичен ремоделирачки третман со користење на ULTRACELL COMPLEX линијата. Оваа линија содржи неколку производи со чија комбинација и редовно користење помагаат за справување со проблемот на депонирани масни наслаги и целулит, но исто така го спречуваат појавувањето на нови. Комбинираната примена на препаратите од оваа линија, ни помага да ја третираме целулитот со различни форми и фази и да постигнеме ефекти на повеќе нивоа: видливо намалување на целулитот, намалување на масни наслаги, затегнување и затегнување на кожата, забрзување на циркулацијата и метаболизмот, елиминација на вишокот акумулирани течности и токсини во третираниот регион. Внимателно избрани состојки негуваат, регенерираат, ја зголемуваат еластичноста и дејствуваат антиинфламаторно. Линија на професионални антицелулитни препарати ULTRACELL COMPLEX - Видно го намалуваат целулитот - Елиминираат вишокот на течности и токсини - Убрзуваат циркулацијата на метаболизмот - Намалуваат масните наслаги - Затегнуваат и зацврстуваат кожата

Антицелулитен серум

ден620.00
Прима Козметика подготви специфичен ремоделирачки третман со користење на ULTRACELL COMPLEX линијата. Оваа линија содржи неколку производи со чија комбинација и редовно користење помагаат за справување со проблемот на депонирани масни наслаги и целулит, но исто така го спречуваат појавувањето на нови. Комбинираната примена на препаратите од оваа линија, ни помага да ја третираме целулитот со различни форми и фази и да постигнеме ефекти на повеќе нивоа: видливо намалување на целулитот, намалување на масни наслаги, затегнување и затегнување на кожата, забрзување на циркулацијата и метаболизмот, елиминација на вишокот акумулирани течности и токсини во третираниот регион. Внимателно избрани состојки негуваат, регенерираат, ја зголемуваат еластичноста и дејствуваат антиинфламаторно. Линија на професионални антицелулитни препарати ULTRACELL COMPLEX - Видно го намалуваат целулитот - Елиминираат вишокот на течности и токсини - Убрзуваат циркулацијата на метаболизмот - Намалуваат масните наслаги - Затегнуваат и зацврстуваат кожата