Showing 1–12 of 15 results

Show sidebar

G-LAC Base Soak Off

ден800.00
Витамин базата служи само како лак за гел, се нанесува во тенок слој, го штити и храни ноктот. Предноста на витаминската базата во однос на Twin coat е дека има кратко време на растворање кога се отстранува од површината на ноктите.

G-LAC Remover

ден280.00
G-LAC Remover е дел од голем број производи soak off, што се препорачуваат за третмани каде што е посакуван природниот изглед на ноктите. Тие се особено препорачливи за заштита и зајакнување на тенки и флексибилни нокти, како и отстранување на материјали од нив.

G-LAC Twin Coat

ден650.00
Twin Coat е завршен слој за гел лак, кој исто така може да се нанесе наместо основата, како дел од подготовката на ноктите за гел лак.

G-LAC UV/LED GEL LACQUERS

ден645.00
ИНФО G-LAC е UV / LED гел лак со исклучителен сјај кој обезбедува уникатна гел структура за продолжена издржливост со

NAIL POLISH REMOVER

ден90.00
ИНФО Отстранувач на лак за нокти без ацетон. Не ги суши ноктите. УПОТРЕБА / Има на залиха СОСТАВ / ПАКУВАЊЕ

NAIL PREP

ден300.00
ИНФО Дехидрира природни нокти и го отстранува вишокот на маснотии преку подобрување на прицврстувањето. Се користи пред прајмерот. УПОТРЕБА /

PRIMER

ден300.00
ИНФО Го подобрува прицврстувањето на гелот или акрилите на природните нокти. Со намален интезитет на мирис. Не создава чувство на

SUPERIOR BASE

ден800.00
- Ги корегира сите неправилности на ноктите - Дава совршено мазна и рамна површина за работа - Обезбедува профил (апекс) на ноктите - Овозможува совршено израмнување во еден слој - Дава чувство на леснотија и природен изглед на ноктите - Го намалува ризикот од кршење и оштетување на ноктите - Дава волумен на слаби и тенки нокти - Одличена подлога за гел лак и обезбедува дополнителна издржливост - Не бара посебна подготовка на ноктите, со што се спречува дополнителна оштетување - Се отстранува многу брзо и лесно без турпијање - Едноставноста при користење во голема мера ја забрзува работата на салонот.

SUPERIOR FILLER BASE-NUDE

ден800.00
- Ги корегира сите неправилности на ноктите - Дава совршено мазна и рамна површина за работа - Обезбедува профил (апекс) на ноктите - Овозможува совршено израмнување во еден слој - Дава чувство на леснотија и природен изглед на ноктите - Го намалува ризикот од кршење и оштетување на ноктите - Дава волумен на слаби и тенки нокти - Одличена подлога за гел лак и обезбедува дополнителна издржливост - Не бара посебна подготовка на ноктите, со што се спречува дополнителна оштетување - Се отстранува многу брзо и лесно без турпијање - Едноставноста при користење во голема мера ја забрзува работата на салонот.